Nieuws

Lees de laatste nieuwsberichten: 

Gezocht: stagaires & vrijwilligers

1 Dec 2015 - Kom jij WorldGranny versterken? We zijn op zoek naar vrijwilligers, stagiaires, medewerkers op allerlei verschillende functies. De ene job nog leuker dan de ander! Check hier voor meer informatie. Zit er iets voor jou of een bekende bij?


WorldGranny's Kookboek genomineerd voor Kookboek van het Jaar 2015!

Screen Shot 2015-09-14 at 11.17.31

 

 

 

 

 

 

 

 

29 Okt 2015 - Ons nieuwe kookboek vol met recepten van opa's en oma's van de hele wereld is genomineerd voor Kookboek van het Jaar 2015! Hier zijn wij super trots op. Het boek is hier verkrijgbaar. 


Meest invloedrijke vrouwen

20 Okt 2015 - Met trots kunnen wij mededelen dat onze directeur Caroline van Dullemen runner-up is in de top 10 meest invloedrijke vrouwen in categorie Goede Doelen volgens de Opzij! Gefeliciteerd!

Caroline van Dullemen als Runner Up

Directeur van WorldGranny, Caroline van Dullemen


 

Global Age Watch Index Presentatie

Caroline van Dullemen met Saskia Szarafinski, Loco-burgemeester van Middelburg

19 Sept 2015 - Saskia Szarafinski, Loco-burgemeester van Middelburg, krijgt de Global Age Watch Index 2015 aangeboden uit handen van WorldGranny Directeur Caroline van Dullemen. Zeeland heeft de ambitie om de gezondste provincie van Nederland te worden.


 

Ons eigen label ByWorldGranny gelanceerd

10 July 2015 - Op deze bijzondere dag hebben wij eindelijk onze eigen label ByWorldGranny gelanceerd in het Lloyd Hotel in Amsterdam en onze grote gehaakte eenhoorn verkocht.