Help WorldGranny

Uw inzet maakt ouderen zelfredzaam, wereldwijd

De vergrijzing gaat onze toekomst flink veranderen, zoveel is duidelijk. Als we niets doen, groeien de volgende generaties op in een wereld met nog heftiger problemen en armoede. Wilt u zelf in actie komen? Wilt u persoonlijk er iets aan doen? Wat geweldig! WorldGranny kan uw support maar al te goed gebruiken. U hebt keuze uit deze twee opties:

A) Kom hoogst persoonlijk als vrijwilliger in actie

Dat kan bijvoorbeeld als multiplier, als ambassadeur of als team captain. U kunt denken aan zoiets als het organiseren van een team voor deelname aan een sponsorloop. Of misschien wilt u wel uw eigen Grannies2Grannies groep opzetten. Lees hieronder meer over de vele mogelijkheden, of kijk bij onze vacatures.

B) Lever een financiële bijdrage

U kunt heel eenvoudig iets kopen uit onze winkel, of

WorldGranny donateur worden en geld overmaken op onze rekening 4894 696 (periodiek ofeenmalig). TIP: Een schenking doen kan handig zijn voor de belastingaftrek.

Ook hier zijn vele mogelijkheden, net waar u zich prettig bij voelt. Heel hartelijk dank voor uw betrokkenheid! Uw inzet maakt het verschil.


 

Doneer nu!

WorldGranny zet hoog in op de zelfredzaamheid van ouderen. Wie namelijk zelfredzaam is, heeft geen hulp van anderen meer nodig. Goed besteed geld dus.

Doneer nu online via Ideal, of stort zelf op rekeningnummer

NL40 INGB 000 48.94.696

ten name van Stichting WorldGranny te Amsterdam.

Steun met uw bedrijf

Ook met uw bedrijf kunt u WorldGranny steunen!
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)is de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Meer en meer organisaties willen bewust omgaan met de wereld, en vinden het belangrijk om iets terug te doen voor de omgeving waarin ze werkzaam zijn. WorldGranny wordt hiervoor graag uw MVO partner.

MVO hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. U kunt bijvoorbeeld uw medewerkers verrassen met onze Abuelas wijn of een van onze kerst- en cadeaupakketten. De opbrengst gaat dan direct naar het goede doel.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op of lees hier meer over de MVO mogelijkheden.