Ons team

WorldGranny gelooft in de kracht van samenwerking. Samen kunnen we daadwerkelijk de toekomst positief beïnvloeden.

Onze medewerkers

WorldGranny kan – en wil - haar missie niet alleen verwezenlijken. Om zoveel mogelijk grannies te helpen, benut WorldGranny alle beschikbare middelen, talent en inspiratie. Wij gelooft in de kracht van teamwork en samenwerking. Samen kunnen we daadwerkelijk de toekomst positief beïnvloeden.

Lage kosten

WorldGranny hanteert een uniek lage-kostenbeleid. Veel overhead, zoals ict en kantoorinrichting is gesponsord. De salarissen van de directie en medewerkers liggen ruim onder de richtlijnen van de Vereniging voor Fondsenwervende Instellingen (VFI). Hierdoor blijft zoveel mogelijk gedoneerd geld vrij voor hulpverlening.

Transparantie

WorldGranny is open. Transparant in communicatie én in de resultaten van de programma’s. Soms gaat het goed, maar er gaan ook dingen mis. WorldGranny heeft geen verborgen agenda. Het draait om de de grannies.

Vaste Medewerkers

Caroline van Dullemen - Directeur

Karina Sandoval - Crowdfunding Campagne Coordinator 

 

HelpAge International

HelpAge International is het wereldwijd opererend netwerk van onafhankelijke organisaties die ouderen helpen. Op dit moment bestaat het netwerk uit verschillende landen. Naam en logo zijn lijken vaak op elkaar, bvb Age UK, Helpage Scotland, HelpAge Korea, Helpage India etc. Financieel, juridisch en operationeel staan de organisaties los van elkaar. In de programmalanden wordt waar mogelijk samen gewerkt. Lees meer op www.helpage.org